Floor is een actieve meid met reuma, een aandoening die gepaard gaat met chronische pijn en vermoeidheid. Floor is echter ook een jong meisje met nog heel veel plannen en doelen in het leven.

Ze is sedert een 8 tal maanden opgenomen in een kinderrevalidatiecentrum waar ze beter leert omgaan met haar beperkingen. De nadruk tijdens de therapieen ligt vooral op evenwicht vinden tussen het kunnen en doen. Ze leert dus doseren ... Dit is 'The Keyword' geworden in Floors leven. Om dit doseren te kunnen toepassen zonder hierdoor alle zelfstandigheid te verliezen, is er een actieve rolstoel nodig. 

Als Floor in een opstoot zit kan ze niet lopen en zit ze constant in de rolstoel... als ze geen opstoot heeft kan ze, ondanks de pijn, wel lopen. Om dan een zo 'normaal' mogelijk leven te kunnen leiden maakt ze gebruik van een rolstoel om alle dingen te kunnen doen dat jonge meisjes van die leeftijd willen doen, nl. ontdekken en ten volle leven :)

Floor is nu uit haar kinderrolstoel gegroeid en we hadden voor haar een actieve rolstoel aangevraagd. Nu is Floor aangewezen op een grote, zware, onhandige gehuurde rolstoel waar ze moeilijk zelfstandig mee kan rijden. Naast de aanzienlijke opleg die we moeten betalen voor de rolstoel gaat alle centjes die over zijn naar de verschillende therapieen waar ze baat bij heeft. De therapieen nemen niet de chronische pijn niet weg maar helpen toch een draaglijker leven te leiden. Jammer genoeg worden vele behandelingen (nog) niet terugbetaald en moeten die nog steeds door de patient zelf gedragen worden. 

We willen met dit project heel graag Floor haar mobiliteit en zelfstandigheid teruggeven ... En dit kan enkel met een actieve rolstoel !

Funders

€ 25,00

Een kleine bijdrage... We wensen Floor het beste Treesje (Natasja), Ben , Noa en Tijs

€ 25,00

Hopelijk kan ik hiermee mijn steentje bijdragen ;-)

avatar
Anonymous

Een zinvol project, sereen en duidelijk aangebracht. Hopelijk krijg je het gewenste bedrag bij elkaar gesprokkeld ... even de bankkaart te voorschijn halen. Veel geluk!

avatar
Anonymous

€ 100,00

avatar
Anonymous

avatar
Anonymous

Blijven tekenen, Floor!

avatar
Anonymous

€ 25,00

Van de mama van Thijs, veel succes met je project!

avatar
Anonymous

Dit moet lukken!

avatar
Anonymous

€ 25,00

Super initiatief. Mocht het gemakkelijker gaan voor jullie, graag kaartjes meegeven met Owen Verhaeghe wanneer het past. Mvg Sophie Verhaeghe

avatar
Anonymous

avatar
Anonymous

€ 50,00

❤️❤️❤️

avatar
Anonymous

€ 10,00

avatar
Anonymous

€ 5,00

Veel succes en vooral veel plezier voor Floor!

Reasons to invest

Een jong meisje de broodnodige mobiliteit en zelfstandigheid geven is het doel en belangrijkste reden om in dit project te investeren.

Focus points

Ik kan zo'n rolstoel als alleenstaande mama niet alleen bekostigen en hoop hierbij op uw steun te kunnen rekenen.

Opportunities

???

Competitors and threats

???

crofun newsletter