L.I.L.Y. is de onewomanband van Lily Moons. Ze maakt melancholische electropop en wordt daarbij geruggesteund door de wonderlijke beats en bleeps van creator of sounds Zino Moons.

In oktober duikt Lily de studio in om de opname van haar debuutalbum L.I.L.Y. Like I Love You te realiseren. De opnames gaan door in Studio Caporal onder leiding van producer Nicolas Rombouts(ex-Dez Mona, Matt Watts,...). Daarnaast zal er rond het verschijnen van de plaat ook een musicvideo gelanceerd worden én natuurlijk een releaseconcert plaatsvinden om dit alles deftig te fêteren.

Alle hulp om dit muzikale project te ondersteunen is natuurlijk welkom en wordt enorm gewaardeerd!

Wat steunt u precies? De studio-opname van haar debuutalbum en de opname van een eerste musicvideo verbonden aan de release van de plaat.

Het debuutalbum van L.I.L.Y. zal niet uitkomen op CD, maar wel online via de gekende streamingdiensten zoals iTunes, Spotify,...én er zal een beperkte oplage verschijnen van de debuutplaat op speciale downloadkaarten. Op deze kaarten zal een code staan waarmee u het volledige album kan downloaden en streamen via uw computer, smartphone, iPod,.... De kaarten hebben de vorm van een creditcard, maar zullen een persoonlijke look aangemeten krijgen.

Become part of the Lily family!

Funders

€ 250,00

Dit wordt zo goed ! Mammie & Pappie X

€ 25,00

Succes Lily! X Merel en David

€ 50,00

Waldman staat als één mens achter L.I.L.Y.!

avatar
Anonymous

succes

avatar
Anonymous

Veel plezier en succes!!

€ 15,00

Mie en Louck: veel succes, we kijken er naar uit!

avatar
Anonymous

€ 25,00

crofun newsletter