Project › Filip Van Craenenbroeck - Triatleet

Van je passie je beroep maken is het mooiste wat er is, maar je hebt meer nodig dan ambitie, talent en motivatie en dat is waar u misschien in tussen komt.

Sinds 10 jaar doe ik aan triatlon. Ik startte met het idee om plezier te maken en voor ik het wist werd ik gebeten door het triatlonvirus! Sport is altijd belangrijk geweest in mijn leven, zelfs in mijn studies en werk stond sport altijd centraal.

Vanaf het begin was het voor mij duidelijk dat de lange afstand mijn ding is. Dit vraagt natuurlijk geduld en veel trainingsarbeid. Ik heb mijn talent kunnen ontwikkelen dankzij een voorzichtige en professionele aanpak.

Nu zie ik mijn kans om mee te draaien in het prof circuit en al die trainingsarbeid te laten renderen.

Door deze kans wil ik mezelf verder omkaderen met het beste materiaal en enkele partners/supporters die dit financieel mee mogelijk maken. (Elke vorm van return is bespreekbaar)

Om zeker te zijn dat ik kan trainen als een professionele atleet ben ik zelfs met mijn gezin naar Lanzarote verhuist, hier kan ik zwemmen, fietsen en lopen in de beste omstandigheden!

Er is nog heel veel ruimte voor progressie. Ik heb er altijd voor gekozen om rustig op te bouwen naar het hoogste niveau. Zo kan ik zonder blessures en met een gespaard lichaam deze grote stap maken.  Stap voor stap komen we tot dat hoogste niveau en zal ik mezelf als atleet op de kaart kunnen zetten.
Volgend jaar neem ik deel aan mijn eerste volledige ironman. Ik start niet zonder ambitie, kwalificeren voor de ironman van Hawaï is het doel. Ik zal mezelf voorbereiden door verschillende kwart en halve triathlons af te werken.

- Tri 122 Costa Teguise
- Volcano Triathlon
- Ironman 70.3 Zurich
- Ironman 70.3 Lanzarote
- Ocean Lava
- Ironman Arizona
- …

Bedankt voor uw tijd en interesse. Sponsoring is niet vanzelfsprekend maar misschien creëert het wel nieuwe kansen, zowel voor U als voor mij.

No updates yet.

Funders

avatar
Anonymous

€ 100,00

Reasons to invest

Triathlon is een van de snelst groeiende sporten, deze sport komt meer en meer in de aandacht en dit zal zeker positief blijven evolueren.

Focus points

Het is niet vanzelfsprekend om een uitblinker te zijn in deze sport, het vraagt tijd en veel trainingsarbeid.

Opportunities

Er is nog veel ruimte voor progressie waardoor er in de toekomst nog meer aandacht zal zijn.

Competitors and threats

Al heb ik een gespaard lichaam, toch kan er geen garantie gegeven worden op een blessure vrij verloop

crofun newsletter