Project › Geef een gezicht aan Autisme

VIA EEN PRACHTIGE CD RELEASE TOT AMBASSADEUR VAN ASS.

Oliver Smeyers is een jongeman waarbij ASS (Autisme Spectrum Stoornis) hard heeft toegeslagen. Communicatie met de buitenwereld was vrijwel nihil of onmogelijk. De medische wereld kon geen soelaas bieden, men kon enkel vaststellen en (overbodige) psychofarmaca toedienen (!!).

Toen later bleek dat Oliver sterk "reageerde" op muziek, is alles op een bijna miraculeuze wijze veranderd. Zijn moeder is daar gelukkig in verder gegaan. Zij stelde op haar eentje alles in het werk om mensen te overtuigen van wat muziek voor Oliver deed en nog steeds doet. Men kon/kan het niet verklaren...

Resultaat: Oliver heeft door muziek beter leren communiceren, zijn angst voor de wereld en haar mensen verdween als sneeuw voor de zon. Tot ieders grote verbazing nam hij ons met de song “Dit is mijn leven, mijn verhaal” mee in zijn wereld. Nooit eerder heeft iemand hem dit voorgedaan! Het beweegt tot tranen.

Intussen is hij omringd door professionals die hem steunen: Raph Schillebeecks, Alain Van Zeveren, Gilbert Sigrist (FR), Cocojr., Garry Hagger, Geena Lisa, Helen Bank (USA, Pennybanktunes), Xander Nichting, Dan Hastrey, Kris Wauters (Clouseau) e.a. Zij waren danig onder de indruk en spelen nu een belangrijke rol in de uitbouw van zijn muzikale carrière.


Oliver wil aantonen wat muziek kan betekenen. Hij wil daarom een full cd uitbrengen en op die manier andere slachtoffers van het nog steeds mysterieuze en miskende ASS ondersteunen. Dat is het uiteindelijke doel! We zetten het autisme terug in de kijker, waar het thuishoort. Het gaat om mensen... En wie weet, misschien wordt Oliver wel de ambassadeur van ASS, met uw steun!

Zo'n cd productie is echter een dure zaak. Dus Oliver heeft uw hulp nodig. Hier leggen we duidelijk uit waar uw bijdrage voor dient:

https://pro1.be/projects/crowdfunding.html 

U kan bij een geslaagde crowdfunding op onze facebookpagina blijven volgen hoe de cd release (studio-opnames enz.) tot stand komt.

VAN HARTE BEDANKT VOOR UW STEUN!

Er is nog meer nieuws: lees er alles over op onze website pro1.be of op www.oliversmeyers.be

 

Funders

€ 20,00

We steunen Oliver met plezier. We hebben zelf een zoon met autisme.

avatar
Anonymous

Veel Succes

€ 50,00

Oliver, ik wens je veel succes en hoop een van je volgende optredens te mogen meemaken !!

avatar
Anonymous

€ 50,00
€ 25,00

We zijn ook naar het evenement gekomen. Het was fantastisch. dank u;

avatar
Anonymous

€ 10,00

Heel mooi project!

avatar
Anonymous

€ 20,00

avatar
Anonymous

€ 50,00

avatar
Anonymous

€ 20,00

Veel succes met dit prachtige project!!

Reasons to invest

Dit is een uniek en fantastisch project met aanzienlijk positieve gevolgen. Het houdt zoveel meer in dan dat we hier op Crofun kunnen tonen.

Focus points

Wist u dat er een documentaire in de maak is over ASS met Oliver Smeyers als hoofdfiguur? Deze wordt eind maart 2019 uitgebracht.

Opportunities

Naar de toekomst toe zal dit project nog vele wegen inslaan! Allemaal met autisme als wegwijzer.

Competitors and threats

Er is geen concurrentie noch enige bedreigingen voor dit project.

crofun newsletter