Project › wij willen graag verder uitbreiden

0.24%
3
People funded this project
€ 30,00
funded of € 12.500,00
Flexible Funding
0
Days to go
suzanne philips
  • geven met liefde
  • antwerpen, BE
  • De weggeefwinkel SNOLLEBOLLEKE op de luchtbal is een onderdeel van de vzw. wij helpen mensen in armoede deels gratis en voedingspakketten

Rewards

Doordat ikzelf jarenlang in de miserie geleefd heb (ik had zelf een gezin met 8 kinderen) kon ik bijna nergens terecht voor hulp, maar via via toch in contact kunnen komen met een voedselbank. Zo heb ik op deze manier mijn hoofd boven water kunnen houden om zo al mijn kinderen te kunnen voorzien van de voeding die ze nodig hadden.
Ik had mezelf voorgenomen eens ik in staat ben om andere teruug te helpen dat ik dat dan ook zal doen. Uiteindelijk ben ik dan op facebook ( https://www.facebook.com/groups/416591551838039/ ) terecht gekomen waar ik een hulpgroep ben opgestart.
Na 3 weken bezig te zijn met voedselpaketten (de voeding werd gegeven door kleine winkels in de buurt) kreeg ik ook de vraag naar kleding en kleine huisraad waar ik dan ook mee begonnen ben om andere te helpen, eerst in het klein bij mij thuis maar al snel stond alles vol met giften van mensen die net als ik ook andere wilde helpen. Toen ben ik opzoek gegaan naar een winkelpand.
Ik wist dat de armoede hoog was, maar dit heb ik mezelf nooit kunnen voorstellen.
Ik had een oproep geplaatst via een lokale TV zender en werd toen opgebeld door iemand die voor mij een pand ter beschikking had van 450m2. Met dit aanbod waren wij zeer gelukkig maar al snel kwamen er meer giften meer mensen die voeding nodig hadden en meer vrijwilligers bij waardoor dit pand al snel te klein werd. ( https://www.youtube.com/watch?v=OcXBIurpO0Q )
Toen zijn we opzoek gegaan naar een nieuw pand zo zijn we uiteindelijk terecht gekomen op de luchtbal in een gebouw van 1000m2 waar we heel blij mee zijn natuurlijk, maar om deze zaak draaiende te kunnen houden zitten wij met bepaalde kosten zoals electriciteit, water, internet en zoveel meer.
Echter in dit pand is de laatste 30 jaar niets gebeurd wij hebben ons best gedaan om heel de gelijksvloers om te bouwen voor onze geefwinkel, voedselbedeling ( naar de wensen van de voedselinspectie ), sociale kapper en onze kantine ( http://19kevinvolckaert89.wix.com/geven-met-liefde ) echter zijn er nog veel kosten om onze bovenverdieping op te knappen voor kinderopvang, animatie, huiswerkbegeleiding, nederlandse lessen, naaicursussen, ...

De gevraagde funding is een begin om onze verbouwingen te kunnen starten.

Iedereen is hier bij ons welkom wij zullen iedereen helpen waar we kunnen.

No updates yet.

Funders

avatar
Anonymous

€ 10,00

aan alle armen doe er zelf iets aan en toon aan iedereen dat we plichten hebben maar ook RECHTEN. Vooral RECHT op een menswaardig leven. Voer actie. Laat zien dat je bestaat!!!

avatar
Anonymous

€ 10,00

Reasons to invest

Wij zoeken steun van mensen die andere mensen willen helpen.
Wij zijn een non-profit organisatie die zoveel mogelijk mensen wil helpen.

Focus points

Dit is een inzameling om onze verbouwingen te kunnen starten.

Opportunities

Wij werken aan de ontwikkeling van kinderen die opgroeien in de armoede
hen kansen geven dingen te leren die anders niet mogelijk zijn

Competitors and threats

ondanks de armoede waar wij mensen mee willen helpen
zou je ervan verschieten hoeveel mensen ons projecten willen saboteren

crofun newsletter