Projet › Fashionspotters - steun lokale modehandelaars

Fashionspotters is zowel een online als een offline platform die lokale modehandelaars een duwtje in de rug wil geven. De dag van vandaag palmen internationale modeketens en webshops steeds verder de markt in. 

Voor de kleine zelfstandige handelaar in deze branche, wordt het steeds moeilijker om de concurrentie hiermee aan te gaan. Promotionele budgetten voor vindbaarheid op Google, advertenties, tv-reclame en social media zijn veel kleiner dan deze van internationale ketens. Dit maakt de concurrentie bijna onhoudbaar.

Fashionspotters wil hiervoor een oplossing bieden onder de vorm van een bundeling van lokale krachten.
Kleinere lokale modewinkels vinden een plek op 1 platform. Door het samenbrengen van verschillende budgetten, ideeën en werkkrachten, vormen we 1 team en gaan we als kleinere lokale handelaars de concurrentie aan met internationale ketens.

Fashionspotters beschikt over een algemene website met promotionele ruimte, een webshop waarin verschillende handelaars hun kleding kunnen verkopen en een Instagrampagina waarop er reclame kan worden gemaakt voor de kleinere modewinkels.

Verder organiseert Fashionspotters ook evenementen in de vorm van modeshows en shoppingbeurzen. Door een samenwerking tussen verschillende zaken, kunnen evenementen en promotie grootser aangepakt worden en bereiken we een groter klantenbestand.

Aucune mise à jour

Les bonnes raisons d'investir

In hele korte tijd heb ik veel lokale handelaars kunnen interesseren.
Dit platform beoogt de Vlaamse tegenhanger van Zalando te worden.

Points d'attention

Er moet geïnvesteerd worden in goede vindbaarheid en promotie van deze website om voldoende groei te kunnen garanderen.

Opportunités

Dit project kan zowel online verkoop genereren als opbrengst bij het organiseren van evenementen. Kans op grote groei is aanwezig.

Quels-sont les concurrents et quelles-sont les menaces

Concurrentie is er vooral van de internationale ketens.
We willen het publiek warm maken voor het shoppen bij de kleine zelfstandige.

crofun newsletter