Projet › Veggie & vegan dineren in huiskamersfeer

19.27%
18
Contributeurs à ce projet
€ 1.445,00
collectés sur € 7.500,00
Financement Flexible
0
jours restants
Loveandfood RS

Récompenses

€20,00

Let me vegitain you

Een persoonlijk bedankkaartje en 2 gratis vegan cupcakes bij elke bestelling of als je komt eten in het huiskamerrestaurant.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€35,00

Elsa's sweets

Een persoonlijk bedankkaartje, een aperitief met amuses en een doosje met 8 huisgemaakte pralines bij elke bestelling of bij een etentje in het huiskamerrestaurant.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€50,00

Jack the pumpkin king

Een persoonlijk bedankkaartje en een gratis afhaalmaaltijd voor 2 personen.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€75,00

The queen of the night

Een persoonlijk bedankkaartje en een VIP-uitnodiging voor de opening met alles erop en eraan (lekkere hapjes en drankjes). En ook een afhaalschotel voor 2 personen.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€100,00

Con te partiro

Een persoonlijk bedankkaartje en een VIP-uitnodiging voor de opening met alles erop en eraan (lekkere hapjes en drankjes). Bovendien kom ik jou verblijden met een heerlijke bio maaltijd voor 2 personen die ik in jouw eigen keuken kom klaarmaken. Waarschuwing: ik durf weleens te zingen terwijl ik in de kookpotten roer. ;-)

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€200,00

I will always love you

Een persoonlijk bedankkaartje en een VIP-uitnodiging voor de opening met alles erop en eraan (lekkere hapjes en drankjes). Diner voor 4 personen: ofwel kom ik naar jou ofwel kan je bij mij thuis proeven van de huiskamersfeer à la Casa Roberto. Ik verwen je als je persoonlijke chef en tover mijn meest smakelijke creaties met een glimlach op tafel.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019
€350,00

Paparazzi

Een persoonlijk bedankkaartje en een VIP-uitnodiging voor de opening met alles erop en eraan (lekkere hapjes en drankjes). Een kookworkshop met alles erop en eraan, op een door jou gekozen locatie, voor max. 10 personen.

Nombre
illimité
Livraison prévue
01-02-2019

Mijn naam is Roberto en koken is mijn grote passie. Veel mensen kennen mij nog van mijn huiskamerrestaurant Roberto Love & Food in Runkst of van de Levensboom, waar ik twintig jaar met veel plezier in de kookpotten roerde. De afgelopen jaren zocht ik mijn geluk onder de Spaanse zon, maar ik miste Limburg en mijn vele fantastische vrienden en familie hier. Sinds kort ben ik terug in België.

Ik heb een mooi pand in Hasselt op het oog waar ik een gezellig restaurant wil openen waar je in huiskamersfeer geniet van biologische, vegetarische en veganistische lekkernijen. Van gezonde gerechtjes vol vitaminen tot de zoetste desserts. Ook voor mensen met voedselallergieën sta ik graag al zingend achter het fornuis. Wil jij me helpen om deze droom waar te maken? Natuurlijk beloon ik mijn lieve fans maar al te graag met smakelijke beloningen. Ontdek ze hieronder. Tot binnenkort!  

Investisseurs

€ 300,00

Roberto, wij zijn helemaal fan van jouw ideeën, passie, kennis en (hilarische) stijl. Daarom willen wij jou heel graag steunen je droom waar te maken! Hanne, Tina, Eline & partners

avatar
Anonyme

groetjes en veel succes, linda Mommen

Ik was heel blij toen ik je artikel in de krant zag! Véél succes gewenst met dit project!

€ 100,00

We kijken er naar uit om je terug in Hasselt te verwelkomen! Jelle & Joke

avatar
Anonyme

€ 75,00

Wij kijken er hard naar uit ! Toi-toi met de verdere voorbereidingen S&N

€ 50,00

heel erg veel succes met dit nieuwe project!

€ 35,00

Dat al je dromen mogen uitkomen! Kan niet anders met zoveel passie en heerlijk eten! Veel liefs en tot snel. Nico, Laure, Elsa en Basje

€ 50,00

Beste Roberto, Ik hoop dat je project zal slagen maar eigenlijk daar twijfel ik niet aan. Groetjes Jos

€ 100,00

Succes lieve schat! Als er iemand is die dit verdient...

€ 200,00

Heel veel succes, ik kijk enorm uit naar je ongetwijfeld weer heerlijke creaties!

crofun newsletter